Американският президент отправи ясно послание към света. Конфликтът в Украйна ще

...
Американският президент отправи ясно послание към света. Конфликтът в Украйна ще
Коментари Харесай

Джо Байдън поиска гласуването за военна помощ за Украйна да се проведе

Американският президент насочи ясно обръщение към света. 

Конфликтът в Украйна ще завърши, откакто Конгресът на Съединени американски щати гласоподава за оказване на нова поддръжка на Киев. Президентът на САЩ Джо Байдън обяви това на конференция с японския министър председател Фумио Кишида.

Той уточни голямата поддръжка за Украйна измежду множеството демократи и републиканци.

„ Войната в Украйна ще завърши, когато водачът на Камарата на представителите позволи гласоподаване. Гласуването би трябвало да се организира в този момент “, сподели американският водач.

В взаимното си изказване Байдън и Кишида обявиха, че Съединените щати и Япония имат намерение да продължат да постановат строги наказания против Русия и да оказват неизменна подкрепа за Украйна.

По-рано ръководителят на Камарата на представителите Майк Джонсън изрази вяра, че законодателите ще могат да стартират да преглеждат законопроект за подкрепяне на Киев след завръщането си от почивка през април.

Бившият конгресмен Адам Кинзингер пък съобщи, че в случай че Съединените щати не дават помощ на Украйна и тя загуби войната, отговорен ще бъде точно ръководителят на Камарата на представителите Майк Джонсън, добавя Блиц.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР